Wijnproeverijen – Workshops

Print Friendly, PDF & Email

Data wijn proeverijen/workshops

Wilt u eens iets bijzonders doen voor uw vriendenclub, vrijgezellenfeest, buurtfeest, uw bedrijf, samen met uw collega’s of gewoon eens op een andere manier uw verjaardag vieren, dan kunnen wij u in “De Wijnhoeve” te Gaanderen een gerichte wijnproeverij aanbieden waar het educatieve karakter maar ook gezelligheid een belangrijk item is. ‘ De Wijnhoeve’ organiseert wijnproeverijen op de hoeve te Gaanderen, bij u thuis, op uw bedrijf of op een door u gewenste locatie. Dit kan eventueel ook in combinatie met een geheel verzorgd buffet.

Folder met activiteiten Data wijnproeverijen/activiteiten

Wijnproeverij voor groepen in De Wijnhoeve:
– Datum:          in overleg
– Aanvang:      in overleg
– Aantal personen:  Min. 12 personen
– Locatie:           “De Wijnhoeve” te  Gaanderen.
– Tijdsduur:        2-2½  uur. (wijnproeverij) 

Wijnproeverij:
We laten jullie op een informele maar wel professionele wijze, een wereld-wijnreis maken. We laten een tiental wijnen proeven. We willen hiermee, ondersteund met de nodige wijninformatie, jullie een inzicht geven in de verschillende smaaknuances van de wijn. Indien mogelijk kunnen we inspelen op uw thema voorkeur.

Kosten:
Wijnproeverij € 19,95 per persoon. Minimaal 12 personen, dus totaal €  239,40.  Bij deelname van meer dan 12 personen geldt een toeslag van € 19,95 per persoon.
Bijbehorend kaasbuffet                            €   6,95 per persoon
Minimaal 4 soorten kaas met olijven, kruidenboter, toast en stokbrood

Eventueel zal er aan het eind koffie+ kunnen worden geserveerd. Kosten € 1,85 p.p.
Extra consumpties tijdens het buffet zullen apart in rekening worden gebracht; € 2.50 per glas.

Wij geven u de mogelijkheid om op een informele wijze meer inzicht te krijgen in de verschillende smaaknuances van de wijn en u kennis te laten maken met een breed scala van ons assortiment. Iedere keer zal de proeverij een thema hebben. Bijvoorbeeld wijnen uit landen als Zuid-Afrika, Australië, Chili worden dan uitgelicht. Of een proeverij met bijv. wijnen van eenzelfde druivensoort, zoals Cabernet-Sauvignon uit verschillende landen en / of gebieden! Het kan zijn voor een familiefeest- of weekend, gezellig samen met uw vrienden, uw verjaardag vieren (ook bij u thuis te organiseren), vrijgezellenfeest, voor uw sportclub, uw buurtfeest, samen met uw zakelijke partner(s) enz. De Wijnproeverij kan afgesloten worden met b.v. een kwalitatief buffet. Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie via info@dewijnhoeve.nl of T: 06.1602.8624 (b.v. SMS of Whatsapp)
YouTube voorvertoningsafbeelding

Buffetten:
Wat is gezelliger dan een wijnproeverij in combinatie een kaasplateau met olijven en stokbrood.
Vraag vrijblijvend offerte aan (minimaal 12 personen – maximaal 20 personen). Indien de ruimte bij een externe locatie het toelaat kan in overleg de proeverij georganiseerd worden voor meerdere personen.
Bel of mail ons!  Mobiel: 06.1602.8624 of info@dewijnhoeve.nl

Workshop Port: Port is een erg mooie, smaakvolle drank die behoort tot de groep wijnen. We noemen het ook wel “versterkte” wijn.
Port kent een enorme smaakvariatie. Van zeer zoet tot mooi droog, van rood, rosé tot wit. Tevens zullen we u kennis laten maken met erg mooie “Type” Portwijnen uit Australië en Zuid Afrika.

We organiseren deze workshop om u meer inzicht te geven in de vele smaaktypes, de wetenswaardigheden omtrent Port, o.a. hoe wordt Port gemaakt en ondersteunen deze met wat lekkere, bijpassende hapjes. Duur c.a. 3 uur. De kosten voor deze Workshop zijn € 32,50 p.p. Minimaal 10 tot maximaal 18 deelnemers. Aanvang: 19,00 uur.
U kunt zich aanmelden via info@dewijnhoeve.nl of T: 06.1602.8624 (b.v. SMS of Whatsapp)

Workshop Sherry:
Op aanvraag organiseren wij een Workshop Sherry. Sherry is een erg mooi product dat veelal onderkend wordt. In principe is Sherry een wijn met een enorme smaakvariatie van strak droog tot brem zoet.  Echt iedereen zal zijn smaak hierin terug kunnen vinden. We organiseren deze workshop om u meer inzicht te geven in de vele smaaknuances van Sherry in combinatie met Tapas, de beroemde kleine hapjes uit Spanje. Duur c.a. 3 uur. De kosten voor deze Workshop zijn € 34,50 p.p. Minimaal 10 tot maximaal 18 deelnemers. Bel of mail voor meer informatie.

Sfeerimpressie:

Workshop Wijn-Kaas:
Wij gaan met u een ontdekkingstocht maken in de wereld van de wijn-kaas combinatie. U zult versteld staan naar de smaakverschillen/ combinaties van rode en witte wijn (10 soorten) ten opzichte van de diverse kazen (5 soorten). Duur: c.a. 3 uur. De kosten voor deze Workshop zijn € 32,50 p.p. Minimaal 10 tot maximaal 20 deelnemers.

Workshop Nederland versus Schotland:
In een drie uur durende workshop gaan we op ontdekkingstocht. We confronteren u met de smaak van het Nederlands gedistilleerd (Jenevers) naast het Schots gedistilleerd (Whisky’s). Bijzonder is te ontdekken dat er aardig wat overeenkomsten zijn. Een hele ervaring. Ieder land heeft zo zijn criteria & tradities. Het geheel wordt vergezeld van kleine, traditionele hapjes. De kosten voor deze Workshop zijn € 39,50 p.p. Minimaal 10 tot maximaal 18 deelnemers. Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door de inbreng van “kenner” Ben Brussen.
Sfeerimpressie: