Dinner in White – Achterhoek, zondag 21 juli 2024

Print Friendly, PDF & Email

MELD U ZICH NU AAN! Voor de 9e keer zal in 2024 dit prachtige evenement gehouden worden op zondag 21 juli. “Dinner in White – Achterhoek” is een initiatief van Aad van den Berg van “De Wijnhoeve” te Gaanderen ( Doetinchem).

Tijdens de wijnpoeverijen en workshops in “De Wijnhoeve” onstonden er verschillen vrienden- en eetgroepjes. Geïnspireerd door het Franse ‘Diner en Blanc’ waar dit idee meer dan 200 jaar geleden is geboren, het ik het idee opgepakt “Dinner in White” in de Achterhoek te organiseren.

Het idee is om ‘Dinner in White – Achterhoek” in Nederland als een gezellig en verrassend samenzijn te laten worden te midden van oude en nieuwe vrienden. Mensen die de kwaliteit van het leven hoog in het vaandel hebben staan en dit met anderen willen delen.

Dinner in White – Achterhoek,

1. Wat houdt Dinner in White eigenlijk in
U bereidt zelf thuis een maaltijd voor uzelf of met degene waarmee u komt. Het hoeft geen culinaire bezigheid te worden, maar een maaltijd waar u zich prettig bij voelt om klaar te maken. (b.v. een pastaschotel, salade, kaasplateau met heerlijke olijven, stamppot, of toch b.v. een 3 gangen menu). 

2. U neemt uw maaltijd mee in een picknickmand, boodschappenkrat of koelbox. 

    (We hebben hebben een Combi magnetron en koelkast ter plekke om te gebruiken).

3. Iedere deelnemer kleedt zich in het wit. Gewoon, heel eenvoudig! Een fleurige bloem als corsage mag natuurlijk wel.
4. De kosten zijn:  € 17,50 p.p. De Wijnhoeve zorgt dan voor mooie, lekkere wijnen. Ook zorgen wij voor tafels, stoeltjes en banken. 
Wit afgedekt met servetten, servies, bestek en wijnglazen.
5. Locatie: – De accommodatie van “De Wijnhoeve” aan de Slakweg 99 te Gaanderen.
– Datum: Zondag 21 juli 2024
– Aanvang: 16.00 uur en het duurt totdat de gezelligheid ophoudt. 

Onverhoopt: Wij gaan ervan uit dat wij, evenals voorafgaande jaren, weer prachtig weer zullen hebben. Mocht het onverhoopt regenachtig weer worden dan zullen wij hiervoor de nodige voorzieningen treffen.

Aanmelden: U kunt zich nog aanmelden door een e-mail te sturen met het aantal personen naar info@dewijnhoeve.nl of via Whatsapp: 06.1602.8624. Graag per omgaande. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Stuur dit bericht door naar vrienden en kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Met vriendelijke groeten,

Aad van den Berg
Slakweg 99
7011EW Gaanderen
T: +31 (0) 6.1602.8624
acvandenberg49@gmail.com

PastedGraphic-2.tiff
Dinner in White 2023

Dinner in White 2023

YouTube voorvertoningsafbeelding
Bovenstaande filmpje als sfeerbeeld