Dinner in White – Achterhoek, 2018 helaas niet. Zie onder.

Print Friendly, PDF & Email
Nu doet zich de situatie voor dat ik dit jaar nog een Pelgrimstocht wil lopen en deze niet eerder kan doen ivm. deelname van onze zoon Daniel aan de Special Olympics welke gehouden worden hier in de Achterhoek op 8-9 en 10 juni.
Ik heb gisteren mij vliegticket naar Lyon geboekt om de 18e juni vanuit Le Puy en Velay (Frankrijk) mijn Caminotocht te gaan lopen.  Ik denk niet dat ik 22 juli al terug bent, ik boek pas mijn terugvlucht een week voordat ik weet wanneer ik terug zal/kan vliegen. Geen tijdsdruk dus!!
Ik moet er nog even over nadenken of we het evt. de 29e kunnen organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

———————————————————————————–

Dinner in White – Achterhoek

Voor de 7e keer zal in 2018 dit prachtige evenement gehouden worden op zondag 22 juli. “Dinner in White – Achterhoek” is een initiatief van Aad van den Berg van “De Wijnhoeve” te Gaanderen ( Doetinchem).

Tijdens de wijnpoeverijen en workshops in “De Wijnhoeve” onstonden er verschillen vrienden- en eetgroepjes. Geïnspireerd door het Franse ‘Diner en Blanc’ waar dit idee meer dan 20 jaar geleden is geboren, het ik het idee opgepakt “Dinner in White” in de Achterhoek te organiseren.

Het idee is om ‘Dinner in White – Achterhoek” in Nederland als een gezellig en verrassend samenzijn te laten worden te midden van oude en nieuwe vrienden. Mensen die de kwaliteit van het leven hoog in het vaandel hebben staan en dit met anderen willen delen.

Zie voor uitvoerige informatie de website www.dinnerinwhite-achterhoek.nl/

YouTube voorvertoningsafbeelding
Bovenstaande filmpje als sfeerbeeld